Asiakkaan kommentit: Nyt kun puutarha ja sinne rakennettu teemaja saadaan vähitellen valmiiksi ja lopputuloksen alkaa nähdä konkreettisesti omin silmin, voi sanoa, että ennakko-odotuksemme ovat ylittyneet.

Meillä oli japanillaistyylisen puutarhan suunnitelma mutta pyysin Asakoa katsomaan sitä ja muuntamaan sitä aidommaksi sekä paremmin meille sopivaksi.  Olemme hyvin tyytyväisiä Asakon suunnitelmaan sekä häneltä saamaamme apuun toteutusvaiheessa.  Nyt kun puutarha ja sinne rakennettu teemaja saadaan vähitellen valmiiksi ja lopputuloksen alkaa nähdä konkreettisesti omin silmin, voi sanoa, että ennakko-odotuksemme ovat ylittyneet.  Asakolla on harvinaista silmää nähdä suunnitelman lopputulos jo etukäteen ja huomioida asioita, joita moni ei osaa ajatella.

Myös japanilaiseen puutarhaan kuuluvien kivien määrittäminen ja asentamisen ohjaus ovat hänen vahvuuksiaan. Kaiken kaikkiaan olemme olleet erittäin tyytyväisiä Asakon työhön.

Puutarhan rakentaja Espoosta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *