Asiakkaan kommentit: Puutarhaan on näkymä melkein kaikkialta talosta ja sitä ihailee päivittäin!

Modernitalon zen-puutarha

Pyysimme pihasuunnitelmaa Asakolta, koska olemme useasti käyneet Japanissa ja ihastuneet paikallisiin puutarhoihin, jotka koristavat melko pieniäkin tiloja. Kun etsimme japanilaisista puutarhoista tietoja, niin törmäsimme Asakon nimeen. Ja mikä olikaan mukavampaa, kuin japanilaisen suunnittelema japanilaistyylinen puutarha, joka kestää Suomen olosuhteita. 

Asakolta sai hyvin yksityiskohtaiset ohjeet kasvien määristä ja sijainneista, eikä paikan päällä käyntiä tarvittu. Pohjat puutarhalle teki puutarhaurakoitsijamme. Asako suunnitteli juuri sen tyyppisen puutarhan mitä toivoimmekin. Puutarhaan on näkymä melkein kaikkialta talosta ja sitä ihailee päivittäin! 
Voimme ehdottomasti suositella Asakoa 😊

Hyvää kevättä toivottaen,
M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *