Kauppiaan intohimosta

K-Citymarket / Järvenpää

Järvenpään Citymarket on valittu maailman parhaaksi ruokakaupaksi 2019. Kauppiaan pyynnöstä suunnittelin japanilaisen puutarhan parkkihallin eteen. Suunnittelussa otin huomioon näkymät autosta. Vesiputoukset tulevat "lähelle" ja "kaukana vuorella" siintää kivilyhty.

Zen puutarhan valkoinen koristekivialue symbolisoi veden pinnan aaltoja. Puutarha on kuin käyntikortti ja ensivaikutelma asiakkaalle. Alueelle on istutettu vaahteroita ja rusokirsikoita jotka näyttävät kauniilta jokaisena vuodenaikana. Vesiputouksen alle on aseteltu kohdevalaisimia, jotka valaisevat vesiputoukset pimeällä.

Markku Hautalan Citymarketin parkkihallin edustalla on japanilainen kivipuutarha.

suomenkuvalehti.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *